Vil du jobbe som Account manager i Atea?

Fast ansettelse

Bergen
2024-10-16

Atea styrker nå salgsapparatet i Bergen og vi søker en Account Manager som vil bidra til å videreutvikle selskapets relasjoner med spennende kunder. Har du lederegenskaper, erfaring med salg og interesse for teknologi? Da vil vi snakke med deg! Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt med konkurransedyktige betingelser.


Din og vår oppgave er å digitalisere kunder i Region Vest. Du vil i jobben inngå som en del av et større team som har ansvar for Atea sine største kunder. Du vil få en sentral rolle i Atea og vi har en god arbeidsplass med fremtidsfokus å tilby den rette personen, som i våre øyne er god på å ta initiativ og en god relasjonsbygger. Vi er ansvarlige, nysgjerrige, fremtidsrettet og arbeider som ett team for å være relevante for våre kunder og samarbeidspartnere. Som Account Manager vil du være en sentral ressurs i organisasjonen, og en spydspiss ut mot enkelte navngitte kunder. Du vil være ansvarlig for all forretning mellom kunde og Atea og videreutvikle de langsiktige relasjonene med eksisterende kunder. Du skal identifisere og utvikle forretningsmuligheter, samt bidra til at vi vinner de strategiske avtalene og øker våre markedsandeler. Du har eget budsjett- og resultatansvar, og du har ansvar for å sikre effektiv kommunikasjon og samhandling på leveransen.


Litt om deg:


• Du har solid forretningsforståelse og teft for å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter
• Du har evne til å sette deg inn i og løse komplekse problemstillinger
• Du har lederegenskaper som påvirkningskraft og evne til å skape resultater gjennom andre
• Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
• Du har en positiv innstilling, er proaktiv og har godt humør


Hva tar du med deg?


• Bachelorgrad eller høyere utdannelse innen business, management, økonomi eller teknologi. Relevant erfaring kan kompensere.
• Min 3-5 års salgserfaring
• Du er en erfaren historieforteller med et stort etablert nettverk
• Du har et brennende engasjement for det du driver med!
• Sterk salgskompetanse
• Du har godt overblikk og tenker helhetlig

Hvorfor velge Atea?

Hos Atea får du muligheten til å jobbe med teknologi som faktisk gjør en forskjell – og det i et miljø som liker å ha det gøy på veien. Vi mener at en god arbeidsdag er en balansert blanding av utfordrende oppgaver, latter og en genuin interesse for kundens beste. Som selger hos Atea vil du bli en del av et ledende IT-selskap med et sterkt fokus på innovasjon og bærekraft. Vi gir deg muligheten til å utvikle deg i et dynamisk miljø med spennende utfordringer og store vekstmuligheter. Du vil få ansvar for å utvikle og selge tjenester som gjør en forskjell for våre kunder, og du vil være en viktig brikke i et sterkt og kompetent salgsteam.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg. Søknader behandles fortløpende.

Bergen
2024-10-16
Alexander Flesland
Salgsdirektør Region Vest