Selger til Atea Managed Services – Teknologi og relasjonsbygging med glimt i øyet!

Fast ansettelse

Stavanger
2024-10-16

Er du en naturlig relasjonsbygger som brenner for å skape gode kundeopplevelser? Har du en forkjærlighet for teknologi, og kan ikke dy deg for å forklare hvor enkelt alt kan bli med de rette løsningene? Og, kanskje viktigst av alt, vet du hvordan du kombinerer målrettet salg med en god dose humor? Da kan vi love deg en spennende hverdag hos oss! Hos Atea Managed Services leter vi etter en selger som ikke bare kan tall og teknologi, men som også vet hvordan man tar en god kopp kaffe med en kunde og bygger tillit – én prat om IT-løsninger (og kanskje litt om helgens fotballkamp) om gangen.

Hva kan du forvente å gjøre hos oss?

  • Oppdage nye muligheter: Identifisere nye kunder og bygge gode relasjoner – for oss er det ikke bare salg, det er en kombinasjon av rådgivning og vennskap.
  • Designe løsninger: Kartlegge kundens behov og presentere skreddersydde IT-løsninger. Tenk på det som å finne den perfekte teknologiske puslespillbrikken til deres forretningsdrift.
  • Drive salgsprosesser: Fra A til Å, der du både får utfordret deg selv og kanskje får deg noen nye favorittkunder på veien.
  • Samarbeide med tekniske superhelter: Vår tekniske gjeng står alltid klar til å backe deg opp. Sammen skal vi sørge for at kunden får løsningen som passer perfekt, ikke bare for nå, men også for fremtiden.

 

 

 

 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du:

  • Har erfaring med salg, spesielt innen IT eller teknologi, og du trives med å være den som alltid ser løsninger i stedet for problemer.
  • Har erfaring innen kontrakter som SSA og IKT Norge avtalemaler, og kjenner godt til IT Outsourcing metodikk.
  • Er en god «prater» og enda bedre «lytter» – du vet at gode samtaler bygger relasjoner, og du er ikke redd for å bruke litt humor for å åpne dører.
  • Er resultatorientert og motiveres av å nå mål – og kanskje også få deg en high-five fra teamet når du gjør det.
  • Trives med ansvar, men er også en lagspiller som liker å samarbeide med våre dyktige kolleger på tvers av avdelinger.

Hvorfor velge Atea?

Hos Atea får du muligheten til å jobbe med teknologi som faktisk gjør en forskjell – og det i et miljø som liker å ha det gøy på veien. Vi mener at en god arbeidsdag er en balansert blanding av utfordrende oppgaver, latter og en genuin interesse for kundens beste. Som selger hos Atea vil du bli en del av et ledende IT-selskap med et sterkt fokus på innovasjon og bærekraft. Vi gir deg muligheten til å utvikle deg i et dynamisk miljø med spennende utfordringer og store vekstmuligheter. Du vil få ansvar for å utvikle og selge tjenester som gjør en forskjell for våre kunder, og du vil være en viktig brikke i et sterkt og kompetent salgsteam.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • En spennende stilling i et selskap som satser på både din og våre kunders utvikling
  • God opplæring og støtte fra et dyktig fagmiljø
  • Store muligheter for personlig og profesjonell utvikling
  • Et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø

 

Er du klar til å ta salgsutfordringen hos Atea Managed Services?

Hvis du har en naturlig nysgjerrighet, elsker teknologi og ikke er redd for å bruke sjarmen din til å bygge relasjoner, er vi sikre på at du vil passe rett inn hos oss.

Arbeidsstedet blir kontoret vårt på Sola. Send oss din søknad og CV – vi gleder oss til å høre fra deg!

For spørsmål om stillingen ta kontakt med leder for AMS region sørvest -Cecilie Klungtveit, cecilie.klungtveit@atea.no, 40082194.

Stavanger
2024-10-16
Cecilie Klungtveit
Leder AMS Region Sørvest