Atea søker Salgssjef til vårt AV team i Bergen

Fast ansettelse

Bergen
2024-10-16

Atea er en arbeidsplass med en sterk kultur for ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Vår visjon, «The Place to Be», er utformet av de ansatte. Vi bygger vår forretning på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på fremtiden. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk team, og vi ønsker flere med på laget! 

 

 

 

 

 

Dine ansvarsområder: 

  • Utvikle og lede et team av løsningsselgere innen AV. 
  • Sikre oppnåelse av salgsmål og resultatmål. 
  • Bygge og vedlikeholde sterke kunderelasjoner. 
  • Samarbeide med nøkkelressurser i hele Atea for å drive endring og resultater. 
  • Planlegge og gjennomføre aktiviteter for å skape nye forretningsmuligheter. 

Hvem er du? 

  • Du har gode lederegenskaper og et sterkt indre driv. 
  • Du har erfaring med salg og teknologi. 
  • Du er strukturert og har god gjennomføringsevne. 
  • Du har interesse for AV, og kjennskap til produsenter som Cisco og Microsoft. 
  • Du er nysgjerrig på kundens utfordringer og behov. 

 

Det er mange grunner til å bli en Ateaner! Dette er noen av dem:

8000 Kolleger fordelt på 7 land! I Norge får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, kjempegod helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

 

Søknadsinformasjon:  

Kontorsted: Bergen. Vi behandler søknader fortløpende, så ikke nøl med å søke! Har du spørsmål? Kontakt Mattis Thompson på tlf: 94024602 eller e-post: mattis.thompson@atea.no. 

Bergen
2024-10-16
Mattis Thompson
Leder Løsningssalg