Vi søker kundefokusert og kommersiell rådgiver på «klient og LCM» med erfaring fra bransjen

Fast ansettelse

Oslo
2024-10-07

Vil du jobbe i Nordens største IT-selskap med Norges største kunder, sammen med verdens største produsenter? Da kan dette være rett mulighet for deg!

Vi bygger Norge med IT!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. Vi ekspanderer og ser nå etter en ny løsningsrådgiver klient og LCM (livssyklushåndtering). 

Om stillingen
Som en del av Løsningsrådgivning Klient og LCM får du jobbe i et kjerneteam bestående av svært kompetente mennesker som utfyller hverandre på en veldig god måte. Avdelingen er ansvarlig for å vinne nye avtaler og videreutvikle eksisterende forretning innenfor klientutstyr som; PC, Mobil, Nettbrett og relaterte tjenester innenfor bærekraft, verdiskapning og livssyklushåndtering. Avdelingen bidrar med svært høy omsetning på de største kundene innenfor offentlig og privat sektor, og her kommer din kommersielle teft og erfaring inn.

Stillingen ligger under Atea Norge sin største region – Øst, med kunder i Oslo og Viken samt offentlige aktører med nasjonal spredning og globale kunder.

Hvem er så du?
Du er en 100% lagspiller som kan jobbe selvstendig, og du har evnen til å tenke både strategisk og operasjonelt. I tillegg vil din evne til å bygge relasjon og forretning sammen med våre viktigste strategiske partnere, samt internt mot våre støttefunksjoner være viktig for vår felles suksess. Forståelse for verdikjeder, tjenestesalg, livssyklus og finansieringsmodellerer en stor fordel. Du har:

  • 5 – 10 års erfaring fra lignende rolle eller relevant bransjeerfaring
  • forståelse for tjenestesalg relatert til klientforretning, samt en god forståelse av bærekraftige IT-løsninger og livssyklushåndtering
  • erfaring med besvarelse av anbud og større tilbudsprosesser

Gode grunner til å velge oss
Du vil oppleve at i Atea lever vi etter vår visjon som er The Place to Be; vi skal være The Place to Be for våre kunder, partnere og deg som ansatt. Hos oss vil du treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som din leder tar jeg ansvar for at du får utfordringer som stimulerer til faglig vekst og utvikling. Du vil møte et inkluderende fagmiljø med medarbeidere som ser på Atea som en arena for mestring og personlig utvikling, hvor vi SAMMEN med våre partnere bygger Norge med IT. Videre vil jeg som din leder, sammen med dine kollegaer sørge for god oppfølgning for å sikre trivsel, trygghet og tilhørighet. Hos oss er takhøyden stor, og vi har et miljø som er preget av en sterk tilbakemeldingskultur. Det er stor grad av tillitsbasert tilnærming hvor fleksibilitet er viktig for trivsel og god «jobb/fritid-balanse».

I tillegg kan vi friste med konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, full lønn ved foreldrepermisjon, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye mer. Vil du bli med på laget?

Og du? Vi mener at teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi trenger påfyll i avdelingen så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Leder for løsningsrådgivning klient og LCM, Charlotte Moland. 

Atea er et norsk børsnotert selskap, som er Nordens og Norges største tjenestetilbyder innen IT-infrastruktur. Atea tilbyr konsulent- og driftstjenester innenfor digital arbeidsplass, sky og datasenter, datadreven innovasjon og IT-sikkerhet. Kundene til Atea får også tilgang til et unikt partnerskap med de største globale leverandørene av hardware og software. Hovedkontoret for konsernet er i Oslo. Atea har ytterligere 23 kontorer i Norge og et stort antall kontorer i Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum – til sammen 85 kontorer. Omsetningen til Atea er kr 34,7 milliarder globalt, hvorav kr 8,3 milliarder i Norge.  

Oslo
2024-10-07
Charlotte Moland
Leder Løsningsrådgivning Klient og LCM