Er du vår nye Tjenesteeier innenfor Atea Enrollment & LCM Platform eller GoITLoop & Atea Ombruk?

Fast ansettelse

Norge
2024-09-30

Vil du være med Atea, som Skandinavias største IT leverandør, på en spennende reise hva gjelder morgendagens måte å tenke livssyklushåndtering av PC, laptop, mobiltelefoner og andre typer klienter på?

Tenk deg for en gullgruve alt det utdatert IT-utstyret som ligger og støver ned på lager og i gamle kontorskuffer rundt omkring i norske bedrifter er!

Selv om utstyret ikke lenger er til bruk, kan det være akkurat det en annen virksomhet trenger for å dekke sitt IT-behov. Enten i form av hele enhetene, enkelte komponenter eller granulatnivå for gjenvinning. I tillegg inneholder IT-enheter viktige mineraler som gull, sølv, litium og kobber som trengs for utvikling av nye produkter med et lavere klimaavtrykk.

Vårt oppdrag i Atea er å bygge Norge med IT, og vi vil gjøre dette med hensyn til både mennesker og miljø.

I Atea har vi som ambisjon å være et sted der de flinkeste folkene samles. Vi lover deg utfordringer og et miljø hvor du kan vokse personlig og profesjonelt. Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser og et fantastisk godt arbeidsmiljø.

Lyst til å bli med oss på reisen?

Vi vokser og søker nå to nye kollegaer; Tjenesteeier til Atea Enrollment & LCM Platform og GoITLoop & Atea Ombruk. Vi søker deg som er en selgende, proaktiv og strukturert person som er vant til, og liker, å ta ansvar. Du som virkelig brenner for bærekraft og ser mulighetene innenfor sirkulærøkonomi og gjenbruk.

Som Tjenesteeier vil du være en del av ett av de store satsningsområdene i Atea, nemlig bærekraft. Du vil ta steg inn mot en rolle som vil være helt sentral i hvordan vi i Atea påvirker og hjelper kundene våre i et marked i stadig endring.   

Arbeidsoppgaver og ansvarsområde

I Atea har vi en rekke tjenester for å sikre kunden en optimal økonomi gjennom rådgivning rundt kjøp av riktig type utstyr, finansiering, utrullingstjenester, driftstjenester i bruksperioden, samt sikker og miljøvennlig avhendelse av brukt utstyr. Tjenester som Atea Enrollment (AEP), LCM Platform (Asset Management), GoITLoop, Atea Ombruk (ReLocation), Bærekraft mm er viktige og sentrale løsninger Atea leverer i livssyklushenseende.

  • Du vil være kommersielt rettet og operasjonelt ansvarlig for Atea Enrollment & LCM Platform eller GoITLoop & Atea Ombruk, relatert til Ateas klientforretning.
  • Du vil rapportere til Strategisk tjenesteeier LCM​.
  • Du vil jobbe nasjonalt og være ansvarlig for aktivitetene knyttet til forvaltning og videreutvikling av eksisterende tjenester og konsept. Du vil jobbe tett sammen med nationale og regionale champions, følge jevnlig opp og bidra til at avtalte aktiviteter blir gjennomført i regionene.
  • Du deltar på aktuelle arrangementer for å bygge kunnskap og relasjoner, du samhandler tett med aktuelle ressurser nasjonalt og i salgsapparatet i regionene i Norge. Du vil være i tett dialog med tilsvarende tjenesteeiere i de andre Atea landene samt i Atea Group.
  • Videre deltar du i utvalgte kundebesøk sammen med regionale selgere for å bidra med ditt engasjement og kompetanse rundt konseptene og tjenestene. 

Du er nysgjerrig på hva som foregår innenfor forretningsområdet klient og LCM, og er gjennom dialog med kunder, via media og våre samarbeidspartnere og konkurrenter godt kjent med trender og hva som skjer i verden rundt deg.   

Kvaliteter vi søker

Du er nysgjerrig på hva som foregår innenfor forretningsområdet klient og LCM, og er gjennom dialog med kunder, via media og våre samarbeidspartnere og konkurrenter godt kjent med trender og hva som skjer i verden rundt deg. Du brenner for å synliggjøre kundeverdien, og effekten som vi kan oppnå når vi tilfører Atea-verdien til de tekniske løsningene som er grunnlaget for våre konsepter.  Du vet at de ulike delene av Atea utgjør en uslåelig helhet og at det derfor er viktig å samarbeide med mange, og du trives i et landskap med mange kontaktflater, med mange bidragsytere og beslutningstagere.

Vi søker deg med initiativ og som er god på å gjennomføre og avslutte påbegynte prosjekter. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene. Du er ansvarlig og ydmyk. Vi blir gode alene, men aller best sammen.

Hva tar du med deg til Atea?

  • Høyere utdanning er ønskelig
  • Forretningsforståelse og et ønske om å bringe verdi til våre kunder
  • Evne til å skape relasjoner og samarbeid på tvers av personer og avdelinger
  • Gode koordineringsevner, du er strukturert og kan ha mange pågående prosjekt samtidig
  • Være en lagspiller
  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk

Synes du dette høres interessant ut? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg, og håper at vi vil motta din søknad så fort som mulig og senest innen 30.september 2024. Søknader vil bli vurdert fortløpende.  

Hvordan er livet som en «Ateaner»?

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer i arbeidstid, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Og har du fått med deg at Atea er kåret til å være en av verdens mest bærekraftige selskap?

Om oss

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være Nysgjerrig på ny kunnskap, Fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og Ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. Explore er måten vi møter fremtiden på, og vi prøver å bli litt bedre hver dag. Vi vil være The Place to Be for kollegaer, kunder og partnere, og vi tror på at en god kultur danner grunnlag for gode kundeopplevelser.

I Atea får du 1750 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Sammen jobber vi for en bedre fremtid der vi bygger Norge med IT. Vi jobber blant annet med Smart Cities, velferdsteknologi, utdanningsteknologi, analyse, havbruk og kraft. Vil du være med på å forme fremtiden sammen med oss? Bli kjent med oss da vel! 

Norge
2024-09-30
Jørn Andersskog
Director of AHS - LCM and Cisco Partner Manager