Løsningsselger Data og analyse plattform

Fast ansettelse

Norge
2024-10-01

I Bergen søker vi etter en engasjert og erfaren løsningsselger som vil være med å styrke salgsteamet vårt innenfor Information Management.  

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk team, men vi vil ha flere med på laget – så søk og bli med!  

Om stillingen  

I rollen som løsningsselger vil du bli involvert tidlig i salgsprosessen for å rådgi og designe løsninger etter kundens behov. Det betyr at du vil ha påvirkningskraft på hvilke løsninger som både blir presentert og velges. Du vil fungere som fagekspert og støtte øvrig salgsteam med din kompetanse og erfaring. I Atea vil du få mulighet til å jobbe med de største kundene og mest spennende prosjektene i distriktet. Hos oss vil du være med å bygge Norge med IT hos kunder innen offentlig og privat sektor. Vi har et bredt kundespekter innen kommuner, skoler, olje og gass, shipping, retail etc. Som løsningsselger vil du samarbeide tett med kollegaer både innen salg og konsulent for å sammen sikre en god kundeopplevelse.  

Atea har ett av Norges sterkeste fagmiljøer innenfor Data og Analyse. Herunder Dataplattform, AI plattformer, IOT, ML, Rapportering og Visualisering og en rekke andre teknologier fra våre partnere. Atea har ett unikt samarbeid med de største produsentene i verden. I Atea får du tilgang til våre partnere sine dyktigste mennesker slik at vi sammen kan kombinere vår kunnskap og ekspertise for å sette sammen den beste løsningen i forhold til hva kunden etterspør. 

Forventningen til deg som løsningsselger er at du vokser vår omsetning innenfor IM porteføljen til Microsoft, IBM med flere. Suksess er når du selger plattformprosjekter som inneholder Software, tjenester, sky konsum og gjennom det skaper verdi for våre kunder. Det forventes høy grad av proaktivitet. Det vil si at du må planlegge og gjennomføre aktiviteter mot våre eksisterende og nye kunder for å skape muligheter.  

Hvem er så du?

Du er først og fremst glad i å samhandle med andre mennesker både internt og eksternt. Det er også viktig for oss at du har interesse og kunnskap om data og analyse plattformer og hvordan dette fungerer. Kjennskap til noen av de største produsentene innen vår bransje, som f.eks Microsoft, IBM, HashiCorp , Open source-programvare og teknologier er noe vi verdsetter. Vi ønsker at du er nysgjerrig på kundens utfordringer, hvor kunden skal og deres behov.  

Litt kremmerånd kommer godt med i denne rollen, for det å søke nye muligheter og jobbe proaktiv for å synliggjøre verdien vi kan tilføre vil drive oss fremover.  

Menneskene i Atea  

Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Selv om vi har forskjellige personligheter, er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Kontorsted er Bergen, vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår. Vil du bli med på laget? Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å motta din søknad!  

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Ole Kristian Amdam, ole.kristian.amdam@atea.no, 913 77663.

Norge
2024-10-01
Ole Kristian Lien Amdam
Konsulentdirektør