Er du Ateas nye nettverkskonsulent?

Fast ansettelse

Trondheim
2024-09-26

Atea er markedsleder og har 1750 ansatte i Norge som jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT.  

 
Er du vår nye nettverkskonsulent? 

Vi har økende oppdragsmengde og søker flere nye gode kolleger på teamet! Som nettverkskonsulent blir du en del av konsulentmiljøet i Trondheim. Du vil jobbe ute hos våre kunder i oppdrag av varierende lengde og kompleksitet. Du vil inngå i et mangfoldig team av nettverksentusiaster. Vi setter det fagsosiale i fokus med bla. Geek Nights og Community, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere fagsosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Her bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye.  
 
I Atea har vi en ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Er du den vi ser etter kan vi invitere deg til et herlig, inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, hvor vi gir deg konkurransedyktige betingelser, samt relevante og krevende utfordringer. Hos oss vil du få muligheten til å bli en pådriver i et sterkt fagmiljø, med fokus på delingskultur og faglig oppdateringer, hvor du får utviklet deg både personlig og profesjonelt. 

Avdelingen Nettverk, består av konsulenter med sterk faginteresse for nettverk og sikkerhet og vi ønsker at du deler den interessen. Konsulentene jobber tett med faggrupper på tvers av regioner i Norge og inngår i et betydelig nasjonalt fagmiljø. 

 

Hvem er så du? 

  • Du er en fagentusiast som drives av ønsket om å være blant de beste 
  • Du er oppriktig interessert i teknologi og trives med å aktivt søke utfordringer 
  • Du er opptatt av å forstå, optimalisere og integrere forskjellige infrastrukturbaserte teknologier 
  • Du har gode kommunikasjonsevner og trives med å bygge relasjoner og tillit hos våre kunder 
  • Du er en selvdreven, selvstendig og kreativ person som liker å utforske og komme med forslag til hvordan vi kan bidra til økt verdiskapning og gevinstrealisering hos våre kunder 

 

 

Vi setter stor pris på om du har: 

  • Bachelor- eller mastergrad innen IT, evt. fagskoleutdanning  
  • Relevant arbeidserfaring innen nettverk og nettverkssikkerhet 
  • Relevante sertifiseringer, for eksempel innenfor Cisco, Aruba, Fortinet eller Palo Alto 
  • God kompetanse på nettverk og nettverkssikkerhet, R&S, WAN, LAN, WiFi, Enterprise Networking, NGFW  
  • Kompetanse innenfor automasjon/scripting (Python, Ansible, eller lignende)  
  • Erfaring med design innen nettverk og nettverkssikkerhet og god kjennskap til grafisk verktøy som f.eks Visio  
  • Kjennskap til Cloud nettverk (f.eks Azure/AWS) og nyere teknologi som Software Defined Networking  
  • God struktur og rutiner for dokumentasjon  
  • Har gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig  

 

Hvorfor jobbe i Atea? 

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 

Vi driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking. Dette takket være inspirerte og målfokuserte medarbeidere som legger sin stolthet i å levere de aller beste løsningene til våre kunder.  
 
I Atea har vi frihet under ansvar, med mulighet for både hjemmekontor og fleksibel arbeidstid. Hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!  

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 26. september. Vi vurderer søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Morten Schjetne leder for Nettverk & Sikkerhet. 

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.  

Trondheim
2024-09-26
Morten Schjetne
Konsulentleder Nettverk & Sikkerhet