Er du lidenskapelig opptatt av IT-sikkerhet og ønsker å jobbe med de beste i bransjen?

Fast ansettelse

Trondheim
2024-10-06

Da er du kanskje den vi leter etter!  

Bli en del av Norges fremste teknologibedrift og bidra til en tryggere digital fremtid 

Atea er markedsleder i Norden og Baltikum innen IT-infrastruktur, og har 1750 ansatte i Norge som jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi har et stort og variert kundesegment, fra små og mellomstore bedrifter til store offentlige og private virksomheter. Vi leverer løsninger innen blant annet skytjenester, nettverk, datacenter, sikkerhet, samhandling, mobilitet og digitalisering. 

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

IT-sikkerhet er vår topp-prioritet  

IT-sikkerhet er et meget aktuelt tema i alle bedrifter i Norge og hos oss i Atea har vi et ekstra stort fokus på å være en "trusted advisor" på nettopp dette området. Derfor jobber vi tett sammen med de største sikkerhetsprodusentene i verden for å holde oss oppdaterte på trusselbildet og løsninger som vi kan tilby våre kunder. Vi har et eget Incident Response Team (IRT) som bistår kunder med å håndtere og forebygge sikkerhetshendelser.  

Om stillingen

Som løsningsselger i IT-sikkerhet hos Atea får du jobbe med de mest spennende kundene i Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark samt Svalbard. Du vil få jobbe med de mest spennende teknologiene som er tilgjengelig. Du vil inngå i et energisk og faglig kompetent team som skal sikre at Atea fortsetter å være i front når det gjelder nyskapende, innovative og brukervennlige løsninger. Kontorsted er Trondheim. Vårt IT-sikkerhetsteam jobber tett med Atea IRT-team og kompetente konsulenter på tvers av landet. Vi har en kultur for å dele og lære av hverandre gjennom vårt eget virtuelle Infosec-team. 

 Vi søker deg som 

  • Har erfaring med salg av IT-sikkerhetsløsninger. Kanskje er du konsulent eller rådgiver i dag og ønsker deg nye muligheter innen salg av sikkerhets løsninger. 
  • Har god kunnskap om IT-sikkerhetsmarkedet, trusselbildet, trender og løsninger 
  • Har relevant utdanning innen IT, fortrinnsvis på høyskole- eller universitetsnivå. Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse 
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, både skriftlig og muntlig 
  • Er selvstendig, initiativrik, resultatorientert og kundefokusert 
  • Har gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig 
  • Er ansvarlig, nysgjerrig, og fremtidsrettet 

Vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende stilling i et markedsledende selskap
  • Et godt arbeidsmiljø med høy trivsel, engasjement og kompetanse
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et selskap som satser på kompetanseheving og sertifiseringer 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • Et bredt tilbud av sosiale og sportslige aktiviteter

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.  

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.  

Søk nå!

Er du klar for å ta steget inn i en spennende og fremtidsrettet bransje? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad og CV innen 06.10.2024. Vi vurderer søknader fortløpende. Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte vår leder for løsningssalg Datacenter, Haakon Østlund, på e-post haakon.ostlund@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen. 

Trondheim
2024-10-06
Haakon Østlund
Leder løsningssalg Datacenter