Til forsiden

Cisco Live er et årlig teknologi- og nettverksevent som samler IT-profesjonelle fra hele verden for å lære om Ciscos nyeste innovasjoner, delta i tekniske sesjoner og bygge nettverk med bransjekollegaer. Som deltaker får du en unik mulighet for faglig påfyll og kompetansebygging med aktiviteter som faglige fellessesjoner, LABer, Meet the Expert (BU), DevNet og ikke minst World of Solution hvor det er et hav av gode muligheter.

Sammen med oss i Atea får du mulighet til å få skreddersydde Meet the Expert sesjoner, og en hel uke med våre råeste konsulenter, som er klare til å sparre, dele erfaringer og komme med råd. Dette er også en ypperlig anledning til å se inn i fremtidens løsninger rundt samhandling, nettverk, datacenter og sikkerhet.

Vi gleder oss til dager med en fantastisk kombinasjon av faglig innhold, kompetanseutveksling og sosialt samvær.

💚 Cisco Live er en teknologimesse i Amsterdam som må oppleves!

Arrangementet passer for deg som er konsulent, leder eller Cisco entusiast.

Startdato
09. feb. 2025, 09.00
Sluttdato
14. feb. 2025, 18.00
Sted
Amsterdam
Adresse
RAI Amsterdam Vis på kart
Pris
17 800 kr - 23 900 kr eks. mva.
Meld deg på

Program

Søndag 9. februar

18:00 Vi møtes i hotellbaren for litt hygge

19:30 Vi går samlet til Indrapura
(ca 10 min spasertur)

19:45 Middag på Indrapura

Mandag 10. februar

18:00 Vi møtes i hotellbaren for litt hygge

19:30 Vi går samlet til Heck’s Amsterdam
(ca 3 min spasertur)

19:45 Middag på Heck’s Amsterdam

Tirsdag 11. februar

18:00 Vi møtes i hotellbaren for litt hygge

19:30 Vi går samlet til Van Rijn
(ca 3 min spasertur)

19:45 Middag på Van Rijn

Onsdag 12. februar

18:00 Vi møtes i hotellbaren for litt hygge

19:30 Vi går samlet til De Kroon Royal Room
(ca 5 min spasertur)

19:45 Middag på De Kroon Royal Room

Torsdag 13. februar

Cisco Live party på RAI!



Velg pakke i påmeldingen

Pakkene inkluderer hotellovernattinger og middager under oppholdet. I programmet er det satt plass til både egentid og sosialisering. Hotellet er meget sentralt plassert, midt i Amsterdam by.

Vi arrangerer felles middag og sosialt opplegg på søndag, mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag vil det være et eget opplegg i regi av Cisco Live.

Vi tilbyr fire ulike pakker:

  • Pakke 1: 9-14. februar (5 netter) = 23.900,- NOK
  • Pakke 2: 10-14. februar (4 netter) = 20.000,- NOK
  • Pakke 3: 9-13. februar (4 netter) = 20.000,- NOK 
  • Pakke 4: 10-13. februar (3 netter) = 17.800,- NOK

Flytur og Cisco Live pass må bookes utenom vår påmelding! Cisco Live Pass kan ikke bestilles etter tidsfristen. Uten pass kommer man ikke inn på arrangementet.

Nytt av året: Tekniske seminarer er tilgjengelig søndag ettermiddag (9. februar fra kl. 13.30) og mandag morgen (10. februar fra kl. 08.30).

Eden Hotel - Bo midt i Amsterdam!

Dette nyrenoverte 4* hotellet er plassert midt i hjertet av Amsterdam og kan tilby en fantastisk beliggenhet rett ved kanalen med berømte Rembrandt Square rett rundt hjørnet. Hotellet har en behagelig og luksuriøs atmosfære med elegante og moderne rom, hvor ingen er like. Noen av rommene har utsikt over de karakteristiske kanalene, løftebroene og båtene som passerer.

I tillegg har hotellet god forbindelse til både RAI og Central Station grunnet linje 4 som går fra Rembrandtplein kun 3 minutter gange fra hotellet. Kjente Riksmuseumet og Museet for jødisk historie er kun en spasertur unna. Van Gogh-museet ligger 20 minutter unna. Schiphol lufthavn ligger 22 km unna.

Utmerket beliggenhet – vis kart her

Les mer om hotellet her

 

Eden Hotel Amsterdam

Restauranter

Klikk på bildene for å lese mer om restauranten.

 

 

Amsterdam

En verdensberømt hovedstad fra 1600-tallet i spennende Nederland.

Nyt de historiske bygningene, de vakre museene og den hyggelige atmosfæren. Ta deg en båttur på kanalene, rusle gjennom Vondelpark eller gjør som de lokale – gjør unna sightseeingen på sykkel.

Amsterdam byr på sjarmerende, trange gater, travle kafeer og bra shopping. En unik by og definitivt verdt et besøk.

Uteliv og sightseeing

Uteliv

Melkweg: Et populært utested som tilbyr eventer og klubb-kvelder med ulike tema hele uken. Melkweg befinner seg i et gammelt fabrikklokale i Leidseplein.

The old bell: Her finner du hyggelig og varm atmosfære, godt utvalg av øl og vennlige ansatte. Alt en pub måtte trenge.

Flying dutchmen: En av Amsterdams beste cocktail barer med fokus på de klassiske drinkene, men har også et variert tilbud av andre cocktails og forteller gjerne historien bak hver av de.

Escape, Club air and Claire: 3 populære nattklubber i Rembrandtplein.

Sightseeing

Båttur på kanalen: Med sine mange vakre kanaler er Amsterdam omtalt som Nordens Venezia. Et must er å dra på en båttur på den historiske kanalringen som kom med på Unesco sin verdensarvliste i 2011.

Sightseeing på sykkel: Hva er vel mer ikonisk for Amsterdam enn de mange syklene som finnes i byen? Amsterdam er perfekt for sykkelsightseeing og leieprisene er fortsatt relativt billige. Med mange sykkelstier og flatt terreng er sykkel en helt super måte å utforske byen på.

Rijkmuseum og Van Gogh museum: Amsterdam er hjemmet til to av de mest kjente museene i Europa, som begge er et must å se i Amsterdam – Van Goghmuseet og Rijksmuseum.

Van Gogh-museet er hjemmet til over 700 av Van Goghs verk, samt malerier av kunstnere som påvirket ham, som Monet og Gauguin.

Rijksmuseum glorifiserer verkene til hjembykunstneren Rembrandt, sammen med andre kunstnere fra den nederlandske gullalderen. Det er hjem til tusenvis av kunstverk og gjenstander datert helt tilbake fra 1200-tallet frem til i dag.

Spørsmål? Ta kontakt med

Nina Stokland Vikane
Nina Stokland Vikane
CX Programmer og CSM Spesialist
Send e-post til