Til forsiden

Vi inviterer deg til et arrangement der du kan bli klokere på  hvordan din bedrift kan lykkes med moderne administrasjon og utrulling av Mac-enheter. Atea, Apple og Microsoft har gått sammen for å tilby dybdeinnsikt i de nyeste teknologiene og beste praksis for effektiv Mac-administrasjon.

Du vil også høre fra Politiet hvordan de jobber mot å utforme fremtidens arbeidsflate for sine brukere.

Dette arrangementet er spesielt rettet mot IT-ledere og IT-profesjonelle i større virksomheter. Her vil du få praktisk kunnskap og strategiske innsikter som kan hjelpe din bedrift med å oppnå en mer sømløs, sikker og effektiv IT-drift.

Sikre deg en plass nå – antall plasser er begrenset 🤝🏼

Tid
13. nov. 2024, 08.30 - 11.45
Sted
Oslo
Adresse
The Hub Oslo, Biskop Gunnerus gate 3 Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Agenda for dagen

08:30 - 09:00 Registrering, mingling, kaffe og enkel servering

09:00 - 09:10 Velkommen

09:10 - 09:50
Microsoft: Platform SSO for macOS i Intune – En sømløs brukeropplevelse og forbedret sikkerhet

Med Platform SSO for macOS i Intune og Microsoft Entra Join for macOS får man nå en fantastisk brukeropplevelse ved innrullering av nye Macer, og forbedret sikkerhet med passordløs autentisering. I denne sesjonen ser vi også på andre nyheter i Intune og Microsoft 365 relatert til macOS enheter.


09:50 - 10:00
En kort pause før vi går videre med dagens program


10:00 - 10:30
Apple: Moderne administrasjon av Mac

Apple deler ulike strategier og beste praksis for å sikre en sømløs og effektiv bruk av Mac i et IT-miljø. Vi ser på temaer som Application Portfolio Management, Admin vs. Standard bruker, Apple ID og Managed Apple ID, samt håndtering av legacy-applikasjoner. Du får god innsikt i løsninger for hvordan  imøtekomme mulige utfordringer.


10:30 - 11:00
Politiet: Hvordan utforme fremtidens arbeidsflate?

Politiet forteller om sine erfaringer og beskriver sin pågående reise mot å utforme fremtidens arbeidsflate, der Mac spiller en naturlig rolle. Microsoft og Intune er sentrale komponenter i de løsningene som er implementert.


11:00 - 11:45
Lunsj, mingling og diskusjon (valgfritt)

Avslutt dagen med en god lunsj og mulighet for å nettverke og diskutere dagens temaer med andre deltakere og eksperter.

I samarbeid med

         

Meld deg på her!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket