Til forsiden

Å migrere til sky kan transformere en virksomhet, men langt fra alle som gjennomfører en skymigrering oppnår de ønskede resultatene. Du møter raskt nye utfordringer innenfor drift, løpende kostnader og en rekke sikkerhetsrisikoer.

På dette seminaret ser vi på hvordan «The Infrastructure Cloud» fra Hashicorp kan hjelpe deg på veien, ved å gjøre infrastrukturoptimalisering og sikkerhetsstyring som kode, automatisere arbeidsprosesser og lage en sentralisert løsning for styringsprosesser.

«The Infrasturcture Cloud», er en plattform, bygget på mer enn et tiår med skyautomatisering, som integrerer Hashicorps bransjeledende produkter (Terraform, Vault og Boundary) til én plattform. En plattform som gir full livssyklusadministrasjon av infrastruktur- og sikkerhetselementene som understøtter verdens mest virksomhetskritiske applikasjoner og tjenester.

Bli med Hashicorp, Atea, Elvia og DNB på en halv dag med læring, der vi utforsker «The Infrastructure Cloud» og hvordan plattformen kan gjøre DIN skyreise til en suksess!

Vi ser frem til å se deg 🤝🏼

Tid
18. sep. 2024, 12.00 - 17.00
Sted
Bergen
Adresse
Atea Bergen, Damsgårdsveien 135, 5160 Bergen Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Program for dagen

v/ Marius Matonis, Senior Tech Lead og Øystein Thuen, Senior
Platform Engineer - Elvia

14.30-15.00

v/ Arnvid Lau Karstad, Senior Devops Engineer - Engineering Platforms i DNB

16.30-17.00
17.00-18.00

Meld deg på her!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket