Til forsiden

🔒 Hvordan beskytte virksomheten?

🔒 Hvordan skape en helhetlig sikkerhetsstrategi?

🔒 Hva kreves det av backupløsningene våre for å hindre sårbarhet?

Bli med på frokostseminar og få svar på dette og mere til!

Frokostseminaret passer for deg som er kunde av Atea og er interessert i å vite mer om IT-sikkerhetsløsninger fra Rubrik og Fortinet. 💚

Tid
17. sep. 2024, 08.30 - 11.00
Sted
Tromsø
Adresse
Atea Tromsø, Ærfuglveien 8, 9015 Tromsø Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Program

08:30 - 09:00 Registering og frokost

09:00 - 09:15 Atea ønsker velkommen

09:15 - 10:00 Norske bedrifter og offentlig sektor må øke sikkerheten OG spare penger. Mye penger! Hvordan kan Fortinet hjelpe?
Stian tar oss gjennom en spennende reise som inkluderer 3 kjepphester, en historiefortelling og 3 konkrete løsninger. Målet er å gi ideer til hvordan din bedrift kan spare penger samtidig med å utvikle IT sikkerheten i positiv retning.

Ved Stian Heyerdahl-Larsen, Major Account Manager i Fortinet

10:00 - 10:45 Viktigheten av en "forsvarbar infrastruktur"
Sårbarheter sniker seg inn over alt. Det samme gjør angriperne via "lovlig" pålogging. Sikkerhet som kun fokuserer på data, ikke tjenester og tilgjengelighet, er sårbar i en slik sammenheng. Rubrik vil snakke om hva som gjør tradisjonelle backupløsninger sårbare i dagens trusselbilde og viktigheten av å tenke nytt; tenke sikkerhet.
Vi må også redusere tiden det tar å oppdage og å undersøke et angrep, noe som krever mer av dagens backupløsninger enn kun å oppbevare data. Rubrik er "Secure by design" og gir verdifull innsikt i dataene. Hvordan? Jo, det kan du høre om i seminaret.

Ved Eyvind Røst, Sales Engineer i Rubrik

I samarbeid med

 

Meld deg på!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket