Til forsiden

Norge står overfor store utfordringer i helse- og omsorgssektoren i årene som kommer. Digitalisering og innovasjon er nøkkelord for å skape en fremtidsrettet og bærekraftig sektor. Vi vil se på hvordan norske kommuner kan lære av våre nordiske naboer. Vi vil også vise hvordan kommunene kan ta i bruk data for å skape bedre beslutningsstøtte og for å jobbe smartere. Du får konkrete eksempler på hvordan dette kan gjøres i praksis, med utgangspunkt i prosjekter som er i gang eller planlagt i noen norske kommuner. 

👉🏼 Dette arrangementet er skreddersydd for deg som jobber i kommunene på Vestlandet, innen helse, ledelse eller IKT. Vi ønsker å gi deg innsikt og inspirasjon i arbeidet mot å forme fremtidens hjemme og sykehjemstjenester ved hjelp av teknologi.

Tid
24. sep. 2024, 08.45 - 14.30
Sted
Bergen
Adresse
Atea Bergen, Damsgårdsveien 135, 5160 Bergen Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Program for dagen

08:45 - 09:15 Kaffe og mingling i Atea sine lokaler

09:15 - 09:30 Velkommen v/ Christine og Marcel i Atea

09:30 - 10:30- Keynote v Øyvind Rusten, Forretningsutvikler i Atea

Muligheter og utfordringer for norske kommuner.

Digitalisering og innovasjon er nøkkelord for å skape er bærekraftig sektor. Hvordan kan norske kommuner lære av våre nordiske naboer.  Konkrete  eksempler med utgangspunkt i prosjekter som er startet.

10:30 - 11:00 Pause og mingling

11:00 - 12:00 Sensio – Digitalt Først / IKOS

Hvorfor vi trenger en digital transformasjon? 

Norge står overfor en demensbølge. Kombinert med manglende bemanningsressurser kan dette drive omsorgstjenesten til bristepunktet. For å håndtere denne utfordringen, er kommuner og helsearbeidere nødt til å endre arbeidssett. Vi må gjennomføre en digital transformasjon i eldreomsorgen, understøttet av velferdsteknologi og en «digitalt først»-tankegang.

Digital Samhandlingstavle

IKOS er helsepersonell og helselederes digitale samhandlingstavle for å sikre god kvalitet og oppfølging av brukere og tjenestemottakere.

12:00 - 13:00 Lunsj og besøke stand

13:00 - 13:25 Dignio –  Medisindispensere - hvordan fungerer det og hvordan kommer man i gang? 

Dignio leverer medisineringsstøtte, både gjennom multidosedispensere og elektroniske dosetter. De vil fortelle om sine erfaringer med å starte opp med medisindispensere i over 250 kommuner, hva som skal til for å lykkes med implementering og oppstart. Dignio vil også fortelle om hvilke gevinster dere kan høste med medisindispensere, og hvorfor dere bør tenke gevinster fra start. 

13:25 - 13:50 Varda Care –  Historier fra virkeligheten - en praktisk tilnærming til digitalt tilsyn

Hvordan lykkes med implementeringen og hvordan hente ut fordelene.

13:50 - 14:15  Sensio Vestfold – Viktigheten av kollegavarsling

14:15 - 14:30 Oppsummering og Spørsmål

 

 

Meld deg på her!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket