Til forsiden

Velkommen til seminar hvor vi viser hvordan samspillet mellom rom og teknologi kan åpne nye muligheter for moderne arbeidsplasser.

Atea holder til på Damsgård sammen med møbelprodusenten Fora Form og designlysprodusenten Modular lighting. Gjennom vårt samboerskap har vi videreutviklet hva som er mulig dersom designfag og teknologifag jobber sammen og setter sluttbrukeren i fokus.

Vi avslutter seminaret med en uformell prat over god mat og drikke.

Tid
05. nov. 2024, 15.00 - 18.00
Sted
Bergen
Adresse
Damsgårdsveien 135, 5160 Bergen Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Program

Velkommen

En introduksjon til dagens tema og hvordan teknologi og design sammen kan forme fremtidens arbeidsplass.

Samspill ved utforming av moderne arbeidsplasser

Kristoffer Hopsdal - Strategisk rådgiver digital arbeidsplass, Atea
Rune Larsen - Modular lightning
Ingunn Sørheim og Mona Engelsen - Fora Form

Helhetlige arbeidsmiljøer

Hvordan kan belysning, møblering og teknologi spille på lag for å skape helhetlige arbeidsmiljøer? Vi viser hvordan romdesign og teknologiløsninger bør integreres for å forbedre både funksjon og estetikk i møterom og kontorlandskap.

Akustikk i arbeidsrom

God akustikk er en essensiell, men ofte oversett faktor når man designer arbeidsplasser. Lær hvordan riktig akustisk design kan gjøre en betydelig forskjell i både åpne kontorlandskap og møterom.

Patrick Achtelik - Senior lydingeniør, Cisco

Hvordan ivareta diskresjon i møterommet?

Diskresjon i møterommet er viktig, men det bør ikke gå på bekostning av lysinnslipp og romfølelse. Vi ser på løsninger som kan ivareta diskresjon uten å redusere rommets estetiske og funksjonelle kvaliteter.

Lasse Veie, FÅGG

Datainnsikt og smartere rombruk

Uten data er man kun en person med en mening. Kollektivet vårt har allerede samlet data i to år. Hvordan kan datainnsikt i bruk av kontor- og møterom bidra til bedre design og utnyttelse av arealer? Du får her høre hvordan du kan bruke data til å optimalisere og videreutvikle arbeidsplassen og skape mer effektive romløsninger.

Anders Solstad - Business Area Manager Collaboration, Atea ASA

Store visningsflater i moderne arbeidsrom

Store visningsflater kommer man ikke lenger utenom i moderne bygg. Oppdag hvordan slike visningsflater påvirker både design og funksjonalitet i arbeidsmiljøer, og hvordan de kan integreres med godt design for å ivareta estetikk og øke samhandling og presentasjoner.

Kennet Johannessen - Leder for lyd-bilde og samhandling, Atea

Meld deg på her:

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket